Παραγγελίες: 210.2477860
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

JOOP!

JOOP!

Η εταιρεία JOOP! κατασκευάζει προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ μόδας για άνδρες και γυναίκες, αλλά και ορισμένα οικιακά είδη όπως τα απαραίτητα καλλυντικά και αντικείμενα για το μπάνιο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται με την ένδυση των ανδρών και των γυναικών, δημιουργώντας φίνα σχέδια ρούχων, τα οποία μπορούν να φορεθούν καθόλη την διάρκεια της ημέρας. 

Ωστόσο, των τελευταίο καιρό έχει επεκταθεί και στον χώρο των ειδών μπάνιου, με πετσέτες και άλλα είδη υγιεινής δίνοντας μια άλλη νότα στην κουλτούρα της εταιρείας.

Όλα της τα προϊόντα είναι ειδικά κατασκευασμένα με προσοχή και σεβασμό προς την αξία της εταιρείας, το στυλ που εξυπηρετεί, αλλά και τις ανάγκες του κοινού της.

Κάθε της στοιχείο είναι ειδικά και ιδιαίτερα κατασκευασμένο με στόχο να εξυπηρετήσει την ανάγκη της ένδυσης κάθε της πελάτη. Τα ενδύματα της διέπονται από καλαισθησία και στυλ για όλα τα γούστα, γυναικεία και ανδρικά.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Joop! με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.